Check-up verzekeringen

Zodat je nooit onder- of oververzekerd bent

Vaak sluiten mensen een verzekering af en vergeten ze vervolgens om af en toe te controleren of ze nog wel een goede bescherming hebben. Dat is zonde, aangezien je dan misschien te veel betaalt of mogelijk niet goed beschermd bent. Met onze check-up van jouw verzekeringen voorkom je al deze problemen.

In onze check-up verzekeringen overlopen we samen al jouw verzekeringen om te controleren of je niet onder- of oververzekerd bent. Ook gaan we na of je geen overlappende verzekeringen hebt of gaten in de bescherming. En dat niet alleen voor verzekeringen die je bij ons hebt afgesloten, maar ook verzekeringen die je ergens anders hebt afgesloten.

Vraag een check-up verzekeringen aan

Onze voordelen

Als onafhankelijke makelaar zijn we niet verbonden aan één verzekeringsmaatschappij. Op die manier kunnen we je altijd op de gepaste manier adviseren, omdat onze mogelijkheden op de verzekeringsmarkt zeer ruim zijn. Wij vragen voor jou de voordeligste offertes op tegen de beste voorwaarden.

Heb je een vraag? Aarzel dan niet ons te contacteren met al jouw vragen via  051 56 67 41 of stuur een mailtje naar info@kantoorvolcke.be.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze verzekeringsopties

Diefstaldekking in jouw brandverzekering

Geen overbodige luxe, toch?