Beleggen bij ons

is investeren in je toekomst

Het beleggingslandschap in België is bijzonder uitgebreid. Elke bank heeft zijn beleggingsproducten, zijn beleggingsaanbod en hanteert een eigen model voor zijn beleggingsportefeuilles. Wat zijn daarbij de rendementen en de kosten? Daarover kunnen we je adviseren..

Maak een afspraak

Beleggen is een persoonlijke zaak

Er zijn drie grote groepen beleggingsproducten: beleggingsplannen, beleggingsfondsen (met onder meer pensioenspaarfondsen) en beleggingsverzekeringen.

Elke oplossing heeft zijn eigen rendementen, zekerheden, risico's en kosten. Spreiden over een korf is in veel gevallen aan te raden. Waarvoor je kiest, hangt af van heel wat factoren: je leeftijd, je toekomstplannen, je kinderen, je financiële verwachtingen.Hoe, waar en wanneer heb je je geld nodig?
Hoeveel geld kun je missen over welke periode? Dat is voor iedereen anders, dus is de oplossing ook voor iedereen anders.

We zoeken het graag samen met je uit.

Benieuwd welke belegging bij jou past?

Contacteer ons vrijblijvend. We adviseren je graag verder.

Nieuws

Dekt jouw brandverzekering ook diefstal?

De dagen worden korter en traditioneel brengt dat een inbraakgolf op gang. We zien jaar na jaar dat dieven graag op pad trekken wanneer het vroeger donker wordt. De omschakeling naar het winteruur zorgt dan ook voor een sterke stijging in het aantal inbraken in Vlaanderen.  

Wat kan je daartegen doen? En dekt jouw brandverzekering diefstal(schade)? Dingen om eens bij stil te staan!