Bankieren

Vlug en efficiënt dagelijks bankieren

De betalingsmogelijkheden zijn vandaag bijzonder divers: cash betalen moet terrein prijsgeven op alle mogelijke digitale betaalmiddelen: met de kaart, met PayConiq, via je telefoon, via een app.

Met de juiste producten mag dat voor jou geen zorg zijn en moet alles vlot verlopen.

Maak een afspraak

100 % Belgisch bankieren 

Voor bankieren is kantoor Volcke-Hoornaert-Willaert verbonden aan Crelan, een 100 % Belgische bank voor mensen zoals jij en ik, met sterke waarden en een gezonde visie: verantwoord zakendoen, respectvol handelen, persoonlijk contact en een sterke verbondenheid staan centraal in alle producten die de bank aanbiedt. Producten die op het scherp van de technologische snee aangeboden worden, met een heldere, goed werkende app en een sterke technische ondersteuning.

Van de gewone overschrijving tot de betaling met kredietkaart, van homebanking tot persoonlijke assistentie aan het loket.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag meer informatie.

Nieuws

Dekt jouw brandverzekering ook diefstal?

De dagen worden korter en traditioneel brengt dat een inbraakgolf op gang. We zien jaar na jaar dat dieven graag op pad trekken wanneer het vroeger donker wordt. De omschakeling naar het winteruur zorgt dan ook voor een sterke stijging in het aantal inbraken in Vlaanderen.  

Wat kan je daartegen doen? En dekt jouw brandverzekering diefstal(schade)? Dingen om eens bij stil te staan!