bankieren

Handel snel en vlot je dagelijkse verrichtingen af.

in volle vertrouwen

Verzekeren

Geniet zorgeloos van je woning, gezin, auto ...

van het leven.

Lenen

Maak je dromen en projecten waar

op een gepast ritme.

Beleggen

Haal meer uit je spaargeld,

haal meer uit de toekomst.

ONS KANTOOR IS TROTSE HOUDER VAN ...
HET BUSINESS- EN AGRILABEL VAN CRELAN

Op basis van onze jarenlange ervaring met kmo's en landbouwbedrijven kregen we van Crelan het Business- en Agrilabel toegekend. 

Het Businesslabel is een bewijs van onze kennis van zaken – letterlijk dan. Als business-expert van Crelan kunnen we kleine en middelgrote ondernemingen in de regio een passend advies verstrekken bij elke zakelijke uitdaging. We maken een correcte lezing van uw balans om de dossiers te onderbouwen en staven.

Het Agrilabel is weggelegd voor kantoren die gespecialiseerd zijn in land- en tuinbouw. Als je actief bent in die sector, weet je dat we echt kunnen meedenken met jou, omdat we weten wat er leeft in de land- en tuinbouwsector, regionaal en lokaal. Het label is een erkenning van onze kennis van de specifieke landbouwboekhouding en het subsidiebeleid. Zo kunnen we je dossier nog vlugger en beter inschatten en beslissingen nemen over leningen of verzekeringen, met aandacht voor sectoreigen problematieken zoals de dekking van de dieren bij brand, niet alleen van de gebouwen.

OVER ONS
ONAFHANKELIJK ADVIES EN STIPTE OPVOLGING MET EEN HART

Bij zakenkantoor Volcke-Hoornaert-Willaert kun je altijd terecht voor onafhankelijk advies over beleggen, lenen, verzekeren en bankieren. We luisteren altijd eerst naar je persoonlijke situatie en zoeken op basis daarvan de beste oplossing bij onze partners. Ons team heeft specialisten in huis in elk deelgebied: we kennen de trends en producten op het vlak van beleggen, lenen, verzekeren en bankieren door en door. Onze mensen zijn altijd op de hoogte van je dossier, volgen al je vragen op de voet op en staan je persoonlijk te woord. We zijn een kantoor van en voor mensen, niemand is een nummer bij ons.

Een kantoor met lokale verankering

Wij gaan voor een persoonlijk advies op maat van jouw situatie.